Construma 2018. - 37. Nemzetközi építőipari szakkiállítás

 

Idén 2018.április 11-15. között kerül megrendezésre az építőipar legrangosabb és legnagyobb hazai fóruma, a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás.

 

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Nyitvatartás: 2018. április 11-15.

Szakmai napok: 2018. április 11-13., 9.00-18.00
Közönség napok: 2018. április 14., 9.00-18.00; április 15., 9.00-17.00

 
 
 
Az Otthonteremtési csokor kiállításai:
- Construma 37. Nemzetközi építőipari szakkiállítás
- RENEO 6. Nemzetközi megújuló energia szakkiállítás
- OTTHONDesign 7. Otthonteremtési szakvásár
- Construma Kert 7. Dísznövény és kertépítészeti szakkiállítás és vásár

Az építőipar folyamatos fejlődése a Construma csokor iránti fokozott kiállítói érdeklődésen is jól mérhető: gyakorlatilag megteltek a kiállítás pavilonjai, szinte minden hely elkelt. Ez jó hír az építőipar szereplőinek, hiszen látogatóként igen széles kínálattal, számos újdonsággal találkozhatnak majd április 11-15. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
 

Otthonteremtési kiállítási csokor
Az építőipari tematikák mellett ezúttal is külön pavilonban kap helyet a megújuló energia és az épületgépészet (RENEO). Az otthonteremtési csokor a lakberendezés és design (OTTHONDesign), valamint a kerttervezés, kertépítés (Construma Kert) témakörökkel nyújt teljes kínálatot a látogatók számára.
 
Szakmai napok
Az első három napot ezúttal is a szakembereknek szóló programokkal színesítik a szervezők. Már hagyományosnak mondható, hogy a Magyar Mérnöki Kamara és a Magyar Építész Kamara saját képzést is tart itt.


Közönség napok
Hétvégére a nagyközönségé a főszerep: gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, a legújabb trendeket bemutató standok, akciók, finanszírozási megoldások széles tárházát találják idén is a Construma Otthonteremtési csokron.

Bútorszövetség
A Bútorszövetség ebben az évben is számos nívós programmal várja látogatóit. A Szövetség célja a teljes faipari szakmát megmozgató rendezvénysorozat létrehozása, melynek keretén belül a résztvevők információt cserélhetnek, a vállalatok bemutatkozhatnak és álláslehetőséget kínálhatnak a fiatal munkavállalók részére, illetve az iskolások személyesen találkozhatnak a fa- és bútoripari szakmák szépségeivel.

Bővebb információ a kiállításokról: www.construma.hu